Kiknek szól ez a kurzus, milyen előismeretek szükségesek?

Mit fog tanulni ezen a kurzuson?

A gépi tanulás alapjait tanulja meg, a Minitab statisztikai szoftver segítségével a gyakorlati alkalmazásokra összpontosítva.

Azt is megtanulja majd, hogyan alkalmazza ezeket a technikákat valós problémákra a legkülönbözőbb alkalmazási területeken.

Ez a gyakorlatias megközelítés megadja Önnek azt a magabiztosságot és készségeket, amelyekre az adatelemzés vagy a gépi tanulás területén való sikeres karrierhez szüksége van.

A tanfolyam végére képes lesz regressziós és osztályozási modellek létrehozására és implementálására, valamint az ezek alapjául szolgáló fogalmak mély megértésére.


Milyen követelmények vagy előfeltételek szükségesek a tanfolyam elvégzéséhez?

Alapvető statisztikai ismeretek.

Nincs szükség programozási ismeretekre.


Kinek szól ez a tanfolyam?

Ez a tanfolyam olyan, alapvető statisztikai háttérrel rendelkező hallgatók számára készült, akik újak a gépi tanulásban, és gyakorlati ismereteket szeretnének szerezni ezen a területen. Programozási tapasztalat nem szükséges, de a tanfolyam bevezet a Minitab menüvezérelt felületének haladó használatába.  A gépi tanulás egy több tudományágat átfogó terület, amelyet gyakran csak több könyv és tanfolyam során lehet mélyebben megismerni, de ez a tanfolyam tökéletes első tanulási forrás lehet.


(Nincs még hír)